Hur ser det egentligen ut med nöjeslivet i Krabi?

Hur ser det egentligen ut med nöjeslivet i Krabi?

Nja, det är ju i jämförelse med Bangkok, Pattaya, Phuket och Koh Samui rätt så begränsat men visst kan du hitta mysiga och trevliga ställen du kan ta dig en drink eller till och med dansa hela natten.

Krabi Town

Man kan väl knappast betrakta staden som någon större nöjesmetropol men det finns ett antal barer här och några bjuder även på livemusik. Träbaren Buffalo på Pruksa Unit Road och Chilling på Chaofa Road är två barer som tillhör de populäraste.

Railay Beach

Här kan du hitta ett tiotal barer längs med stranden som är öppna på kvällen. Här är det riktigt mysigt att njuta av en kall drink till ljudet av havets brus och ljumma vindar. Last bar, Skunk och Chok´s bar är några av de bättre barerna och Last bar bjuder vissa kvällar i veckan på livemusik.

Ao Nang Center Point

Ett stort trevåningskomplex innehållande en mängd restauranger och barer. Ett bra ställe där man kan lyssna på livemusik är Rocky Bar. Centret är beläget på Central Beach Road på själva strandgatan.

Koh Lanta

På Koh Lanta är det de mysiga barerna längs stränderna som dominerar nöjesutbudet men även inne i byn finns en del barer och restauranger.

Koh Phi Phi

På Koh Phi Phi är det störst nöjesutbud i regionen. Där finns mängder med strandbarer och barer i byn som har öppet inpå småtimmarna.

Vill du också ta en kall drink på stranden hjälper vi på Thairesan Sweden dig gärna att boka din resa!

krabi thairesan