Sökfunktioner på Thairesean

Sökfunktioner på Thairesean

Thairesan har jobbat hårt med att få fram en ny och förbättrad sökfunktion till Premium och Business Class stolar. Det har blivit en större efterfrågan på att sitta bekvämt på långflygningar och många flygbolag har idag ytterligare en klass i flygen – Premium Class – som många gärna vill prova. Du får en bättre komfort i form av mer benutrymme och bättre säten och ofta till förmånliga priser. Det serveras också bättre mat på vissa flygbolag och ofta får du även sk priority boarding. Vissa av flygbolagen erbjuder dig också tillgång till lounger på flygplatserna.

thairesan flygBusiness Class ser rätt så olika ut beroende på flygbolag och plan. Vissa har sk flatbeds där man ligger ner som en riktig säng. Kan du inte sova på flyget annars kan du det garanterat här! Du får såklart också fantastisk mat, service i toppklass och tillgång till lounger när du reser i Business Class.

Vi på Thairesan Sweden hjälper dig gärna boka din resa i Premium eller Business Class.

Lyxiga Emirates

Emirates Airline är det största flygbolaget i mellanöstern och står för mer än 50 % av alla flygningar fån Dubai International Airport. Med nära 2 400 flighter/vecka till 94 destination i 60 länder åkte närmre 17,5 miljoner passagerare med Emirates förra året.

Emirates 1:a klass är lyx på riktigt hög nivå. De har valt att kalla sina 1:a klass säte för sviter och det är det verkligen. Med dörrar som går att stänga, designad i marmor och guld, komplett belysningssystem, 23-tums TV, inbyggd minibar och som pricken över i en telefon man kan ringa till flygvärdinnorna för att beställa drinkar. När det är dags att sova byter du om till den pyjamas du fått och lägger dig sedan i din stol, som blivit en säng, för att sen slumra in emirates thairesantill en fantastisk stjärnhimmel i kabinen. När du vaknar fräschar du upp dig med innehållet i skinnecessären, lotion, after shave och parfym från Bvlgari. Du serveras en förstklassig femrätters meny på linneduk av den flygvärdinna som personligen tar hand om och servar dig under din flygning. Med ett gediget underhållningssystem behöver du aldrig behöva ha tråkigt under din flygning.

Vill du också flyga lyxigt i 1:a klass kan vi på Thairesan hjälpa dig boka din resa!